AGNES GASTRONOMIA Sp.z o.o.
NIP 7822848553 REGON 382168551
KRS0000764441
1.MENU KOMUNIA
ZUPA
Rosół z makaronem
DRUGIE DANIE
( 2 porcje / na osobę )
Zrazy wołowe
Kotlet de Volaille
Kotlet drobiowy w płatkach kukurydzianych
Kurczak z owocami zapieczony z serem
Kotlet schabowy
Ziemniaki z wody z koperkiem
Ryż
Kalafior gotowany z masłem i bułką tartą
Zestaw surówek :
* z białej kapusty
* z marchewki
* buraczki
Ciasto we własnym zakresie!
2.MENU KOMUNIA
ZUPA
Krem szparagowy
DRUGIE DANIE
( 3 porcje / na osobę )
Zrazy wołowe
Kotlet de Volaille
Roladka drobiowa ze szpinakiem i fetą
Kotlet drobiowy w płatkach kukurydzianych
Kurczak z owocami zapieczony z serem
Kotlet schabowy
Ziemniaki z wody z koperkiem
Ryż
Kalafior gotowany z masłem i bułką tartą
Szparagi gotowane z bułka i masłem
Kapusta młoda zasmażana
Zestaw surówek :
* z białej kapusty
* z marchewki
* buraczki
DESER
( 150 gram / cena na osobę )
Ciasto czekoladowe z wiśniami
Szarlotka
Sernik
3.MENU KOMUNIA
ZUPA
Krem szparagowy
DRUGIE DANIE
( 3 porcje / na osobę )
Zrazy wołowe
Kotlet de Volaille
Roladka drobiowa ze szpinakiem i fetą
Kotlet drobiowy w płatkach kukurydzianych
Kurczak z owocami zapieczony z serem
Kotlet schabowy
Ziemniaki z wody z koperkiem
Ryż
Kalafior gotowany z masłem i bułką tartą
Szparagi gotowane z bułka i masłem
Kapusta młoda zasmażana
Zestaw surówek :
* z białej kapusty
* z marchewki
* buraczki
DESER
( 150 gram / cena na osobę )
Ciasto czekoladowe z wiśniami
Szarlotka
Sernik
ZIMNY BUFET
( 3 porcje / na osobę )
Sałatka makaronowa z brokułem i serem
Sałatka grecka z sosem vinegrette
Mix sałat z kurczakiem
Schab ze śliwką lub morelą
Kurczak z owocami
Galantyna z kurczaka
Szparagi w szynce
Menu jest przykładowym, może ulec modyfikacji wg potrzeb klienta