Oferta cateringowa

Zapraszamy do kontaktu w celu uzyskania szczegółowych informacji dotyczących cen i dostępności naszych usług cateringowych.

Mix kanapek dekoracyjnych - masło, sałata , pomidor, ogórek plus :

  • Szynka, masło, sałata , pomidor, ogórek
  • Salami, masło, sałata , pomidor, ogórek
  • Camembert, masło, sałata , pomidor, ogórek
  • Ser żółty, masło, sałata , pomidor, ogórek
  • Jajka, masło, sałata , pomidor, ogórek

Pieczywo do wyboru:

  • chleb tostowy           
  • chleb razowy            
  • pumpernikiel           
  • bułka pszenna         
  • bułka ziarnista                  

Mini voule vount z musem    

  • Z pieczonego kurczaka
  • Orzechowym
  • Łososiem wędzonym
  • Serowo - ziołowym                   

Mini sałatki

  • Caprese / pomidorki koktajlowe, ser mozzarella i bazylią  
  • Z kurczakiem pieczonym i sosem ziołowym                         
  • Z łososiem marynowanym i sezamem                                 
  • Z krewetkami, awokado i sosem ziołowym                          

Mini tarty warzywne    

  • Szpinakowa z serem kozim
  • Z karmelizowaną cebulą i serem dor blue
  • Grzybowa
  • Pomidorowa z bazylią

 

Mini eklery lub ptysie z musem serowym i z :

  • Szynką                              
  • Serem żółtym                  
  • Salami                              
  • Łososiem wędzonym     
  • Kurczakiem pieczonym 

 

Tortilla z musem twarogowym i warzywami z:

  • serem żółtym                  
  • z szynką                           
  • z kurczakiem                 
  • z łososiem wędzonym  

 

MENU KOKTAJLOWE

Z powyższych propozycji można skomponować patery

według własnego uznania

Do ceny wyrobów nie jest wliczony koszt dostawy

Patera + opakowanie dodatkowo 5 zł

Minimalne zamówienie 10 porcji

Inne

Mięsne

Gulasz wieprzowy z warzywami

Sos węgierski

Strogonow z kurczaka

Bigos

Makaron ryżowy po tajsku

Polędwiczka wieprzowa z sosem kurkowym

Ryby

Pstrąg pieczony z masłem i ziołami

Łosoś pieczony z cytryną i tymiankiem

Deski

Deska serów

Deska mięs pieczonych i wędlin

Pasztety   

Drobiowy z orzechami 

Staropolski z warzywami 

Mięsa

De Volaille 

Karkówka pieczona marynowana czosnkiem, musztardą i majerankiem 

Kotlet gordon blue 

Kotlet drobiowy z mozzarellą 

Kotlet po szwajcarsku 

Roladka drobiowa ze szpinakiem i serem feta 

Roladka wieprzowa po staropolsku 

Zrazy wołowe 

Golonka po bawarsku 

Golonka peklowana

Sałatki  

Jarzynowa 

Caprese 

Grecka 

Z kurczakiem 

Z makaronem ryżowym, kurczakiem i warzywami 

Z pieczoną wieprzowiną 

Z marynowanym łososiem 

Garmażerka

Jajko w szynce 

Sałatka w szynce

Jajko w szynce na sałatce

Schab pieczony 

Schab ze śliwką 

Schab z chrzanem 

Kurczaka z owocami 

Kurczaka faszerowany ze szpinakiem 

Kurczaka faszerowany suszonymi pomidorami 

Galantyna z kurczaka 

Tatar wołowy 100g 

Tatar z łososia 100g 

Szparagi w szynce 

Łosoś w galarecie 

Ryba po grecku 

Śledź w śmietanie 

Śledź w oleju 

Adres

Kampus Morasko UAM Collegium Historicum

ul. Uniwersytetu Poznańskiego 7

 

 

Kontakt

E-mail: kontakt@agnes-gastronomia.pl

667 562 731

Menu

Zasubskrybuj nas

A website created in the WebWave website builder